ЛЕТО 2021 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2021 - ТУРЦИЈА
Budva - Apartments Velji Vinogradi
Apartments Velji Vinogradi

Apartments Velji Vinogradi 3*

Тип на Соба

Капацитет на соба

22.05-04.06

05.06-25.06

26.06-16.07

17.07-21.08

22.08-10.09

11.09-24.09

25.09-31.10

Цена по соба на ден НАЕМ

DBL

2

26

31

40

55

42

35

29

DBL superior

2

26

33

42

57

46

37

29

DBL + ex.bed

2

26

33

42

57

46

37

29

3

36

46

56

83

59

48

39

TRPL

2

29

35

44

58

48

40

31

3

39

48

58

86

62

51

41

Moжност за доплата на 5€ по лице на ден Јун / Сеп

Moжност за доплата на ручек7€ по лице на ден Јун / Сеп

Туристичка такса 0,50€ по лице на ден се наплаќа при резервација