ЛЕТО 2022 - ГРЦИЈА
Sithonia - Lily Ann boutique 3* - Nikiti

LILY ANN BOUTIQUE 3* AKTI ELIAS                                             www.acrotel.gr

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2022 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 23.04 ДО 17.06.2022

( УПЛАТА 50% ДО 15.04.2022 И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2022 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 18.06 ДО 31.10.2022

( УПЛАТА 50% ДО 15.04.2022 И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2022 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 23.04 ДО 31.10.2022

( УПЛАТА 50% ДО 15.05.2022 И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ)

1/2/2004

23.04-20.05

21.05-10.06

11.06-20.07

21.07-22.08

09.10-31.10

18.09-08.10

23.08-17.09

Superior Garden View

45

60

82

114

Трето лице

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

Superior Sea View

52

66

91

117

Трето лице

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

 

 

 

 

 

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден,се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2022 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 23.04 ДО 17.06.2022

( УПЛАТА 50% ДО 15.04.2022 И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2022 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 18.06 ДО 31.10.2022

( УПЛАТА 50% ДО 15.04.2022 И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2022 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 23.04 ДО 31.10.2022

( УПЛАТА 50% ДО 15.05.2022 И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ)

7-13 days before arrival - 30% of agreed stay

3-6 days before arrival - 50% of agreed stay

0-2 days before arrival - 100% of agreed stay

Early Departure or Non Show - 100% of agreed stay