ЛЕТО 2022 - ГРЦИЈА
Parga/Sivota/Perdika - Plataria Seaside Resort 3*

PLATARIA SEASIDE RESORT 3*                      www.platariaresort.com             

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2022 15% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2022 10% ПОПУСТ

УПЛАТА 30% ВЕДНАШ И 70% 28 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА СО ВКЛУЧЕН ПОЈАДОК

10

10.06-18.06

19.06-29.06

30.06-09.07

10.07-20.07

21.07-20.08

21.08-03.09

04.09-17.09

18.09-25.09

Deluxe Room

52

57

63

72

84

78

63

52

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Family Room

55

60

65

73

83

73

65

55

Трето лице

16

16

16

16

16

16

16

16

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

16

16

16

16

16

16

16

16

Superior Room

46

52

57

67

78

67

57

46

Трето лице

16

16

16

16

16

16

16

16

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Полупансион

17

17

17

17

17

17

17

17

деца од 2-11.99 г.

8.50

8.50

8.50

8.50

8.50

8.50

8.50

8.50

Минимум престој

1

2

3

3

5

3

2

1

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Cancelled 14-28 days before check-in 50% of total amount

Cancelled 7-13 days before check-in 75% of total amount

Cancelled 1-6 days before check-in 100% of total amount

Non show 100% of total amount

Early departure 100% of total amount

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2022 15% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2022 10% ПОПУСТ

УПЛАТА 30% ВЕДНАШ И 70% 28 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ