ЛЕТО 2022 - ГРЦИЈА
Al Mare 3* - Polihrono - Редовен ценовник

AL MARE 3* POLICHRONO                                         www.almare-hotel.com

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2022 25% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 25.05 ДО 18.06.2022

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2022 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 19.06 ДО 22.09.2022

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

10

25.05-31.05

01.06-15.06

16.06-05.07

06.07-31.08

01.09-10.09

11.09-22.09

Standard Room Front Sea View

39

60

67

78

60

39

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Standard Room Garden View

32

55

60

71

55

32

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Standard Room Ground Floor

30

51

57

67

51

30

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Standard Room Side Sea View

36

57

64

75

57

36

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Минимум престој

5

5

5

5

5

5

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Cancelled 7-14 days before check-in 75% of total amount

Cancelled 1-6 days before check-in 100% of total amount

Non show 100% of total amount

Early departure 100% of total amount

Notes

Hotel no longer offers possibility to pay for the beach set at the agency. All guests are provided with additional discounts at the beach bar, but from 2022, beach set is charged on spot as a minimum

consumption from the beach bar.